RU | UA | EN
Студія об'єднаних майстрів мистецтва України
СТУДІЯ МАЙСТРІВ
Країна: Україна
м. Київ, Одеса, Дніпро, Львів
Email: [email protected]
Ти можеш врятувати життя
 

Студії «ОМІ» виготовить статуетки на замовлення за індивідуальним та типовим проектом

Що подарувати людині, яка має практично все? Найчастіше не принесе особливу радість і банальний конверт з грошима. Вихід із ситуації пропонує студія «ОМІ» – унікальна статуетка, виконана на замовлення, буде розроблена виходячи з інтересів та переваг винуватця торжества або тематики майбутньої події.

Це може бути шаржова статуетка, нагородна статуетка, об'ємна копія логотипу компанії, нецке, статуетки тварин, міфічних та казкових персонажів та інше.

шаржева статуетка шах

Основне завдання, яке ставлять перед собою в студії «ОМІ» - поєднання потреб замовника з його можливостями. Якщо йдеться про індивідуальне замовлення, то фахівці працюють із клієнтом, починаючи від опрацювання та погодження візуалізації, і аж до упаковки. До речі, індивідуальне пакування - це теж сюди. Також можна купити статуетку, представлену в каталозі робіт майстрів студії «ОМІ». А майстри-гравери допоможуть створити відповідний напис, адресувавши подарунок винуватцю урочистостей.

Ціна статуетки визначається індивідуально, виходячи з декількох параметрів: матеріал, розмір, деталізація, необхідність виготовлення матриці, складність робіт тощо. Статуетка може бути виготовлена ​​з будь-якого матеріалу. дерева, гіпсу, пластику, бронзи та ін. При цьому, якщо майстри можуть запропонувати заощадити на матеріалі – його вибір великий, то як робіт - ніколи. Напевно, тому у студії «ОМІ» завжди кипить робота.

шаржева статуетка бізнесмен

>

«Особливе ставлення до шаржових статуеток. Виконуючи замовлення, ми повинні відчути людину, яку зображаємо, скласти її психологічний портрет, наголосити на її особливостях і не образити її. Це досить складно, але ми впораємося!» - зазначив арт-керівник студії «ОМІ» Богдан Казаченко.

Богдан підкреслив, що при замовленні статуетки до будь-якої дати замовнику необхідно врахувати її час виготовлення – від 2 тижнів до місяця - і звернутися до студії «ОМІ» заздалегідь. Якщо йдеться про шаржову статуетку, або будь-яку іншу, яка передбачає портретну подібність, то обов'язково наявність фотоматеріалів людини в різних ракурсах.

шаржева статуетка виконроб

>

Основний цех студії «ОМІ» розташований у Києві. Однак сюди приходять Інтернет-замовлення з усієї України та навіть країн найближчого зарубіжжя. Сучасні технічні можливості дозволяють працювати з клієнтом віддалено, а доставку замовлення здійснювати за допомогою служби доставки.

Якщо ви не визначилися, що хочете подарувати своїм близьким, то телефонуйте до студії «ОМІ» і вам підкажуть!


Онлайн галерея Робота в студії ОМИ Оформити замовлення Громадська організація «ОМИ»

Новини студії ОМІ

Пам'ятники військовим, бійцям ЗСУ та героям бойових дій на замовлення
Виробництво пам'ятників та меморіалів військової тематики в студії «ОМІ» на замовлення – це персональний підхід до кожного проекту. Наші с...
Шаржева статуетка «Перепливлий Ла-Манш» від майстрів мистецтв України
Шаржеві статуетки від майстрів мистецтв України. В черговий раз скульптори студії «ОМІ» радують своїх клієнтів унікальними статуетками у в...
Студія «ОМІ»: Реставрація керамічних статуеток по всій Україні.
У світі мистецтва реставрації золотим стандартом стає студія «ОМІ», пропонуючи унікальні послуги з відновлення керамічних статуеток. Наші...
Студія реставрації «ОМІ»: Ми раді запропонувати послуги з реставрації керамічних барельєфів, статуеток та посуду на замовлення.
Майстерня реставраторів студії «ОМІ» знову виявила свою майстерність, відреставровавши цінну барельєфну статуетку та підтвердивши свій ста...
Об'ємна реклама: нестандартний та творчий підхід майстрів студії «ОМІ»
Нестандартний підхід до реклами– це запорука успішного просування товару чи послуги. Але серед різноманітності сучасних рекламних інструментів с...

НАШІ КОНТАКТИ

Україна м. Дніпро м. Київ м. Одеса м. Львів
Email: [email protected]
Сайт: www.omi.net.ua
Замовлення і консультація по телефону.

  (067) 302 45 91    (096) 478 19 89 
  (063) 656 24 95    (099) 965 60 17