RU | UA | EN
Студія об'єднаних майстрів мистецтва України
СТУДІЯ МАЙСТРІВ
Країна: Україна
м. Київ, Одеса, Дніпро, Львів
Email: [email protected]
Ти можеш врятувати життя
 

Мистецтво різьблення по дереву від майстрів ОМІ

Як зробити свій будинок затишним і розкішним? Більшість дизайнерів впевнені – що саме різьблені дерев'яні вироби надають інтер'єру досконалості та витонченості. Це не дивно, адже різьблення по дереву прикрашає будинки вже багато століть і з кожним днем ​​стає все досконалішим. Звичайно, змінюються візерунки та кольори, змінюються смаки, але вишукування, властиве різьбленим виробам залишається незмінним. 

Дерево – це природний та чистий матеріал. Коли до нього торкається рука талановитого та досвідченого майстра, nbsp; деревина перетворюється на витвір мистецтва. Принцип декорування різьбленням широко застосовується до створення пілястр, арок, панно.  Також різьбленням прикрашають рами картин і дзеркал, вікна, двері та будь-які меблі.

Звичайно, оформити свій будинок різьбленими виробами -  задоволення не дешеве. Тому дуже важливо знайти досвідченого майстра, який виконає замовлення на найвищому рівні, відповідаючи вашим уподобанням та очікуванням.

Студія ОМІ вже подбала про це і об'єднала найнадійніших і найталановитіших майстрів. Різьблені вироби на замовлення виконує член Національної спілки майстрів народного мистецтва України, майстер-художник Василь Бевз, який має 18-річний досвід у виготовленні. художніх виробів із дерева. «Абсолютно всі різьблені вироби я створюю вручну. – пояснює Василь Бевз –  Це авторські роботи, які створюються відповідно до побажань замовника.

Можна сказати, завдяки замовникам я зростаю професійно. Адже, як правило, люди поводяться з нестандартними ідеями, після реалізації яких виходять ексклюзивні художні твори». 

Василь Бевз займається дизайном меблів, фігурним і фактурним різьбленням, виготовленням інтер'єрних та художніх виробів з дерева на замовлення. Працюючи з різними породами дерева, створює вироби як за власними ескізами, так і за ескізами замовника.

Але найголовніше, роботи Василя Бевза не схожі на якісь інші, адже весь процес створення різьбленого виробу відбувається в ручну, ретельно і витримано. «Припустимо, замовник хоче оформити різьбленими виробами старий кам'яний камін. – розповідає про процес реалізації замовлення Василь Бевз –

 

При створенні ескізу, я відштовхуюсь від загального інтер'єру кімнати та від особистих побажань господаря будинку.  Як правило, замовнику я пропоную кілька варіантів, а він уже вибирає з усього розмаїття те, що йому до вподоби.

Далі готую фінальний ескіз і приступаю до роботи. Замовник може повністю довірити мені роботу, а в результаті отримає готовий твір.

Весь процес створення виробу відбувається індивідуально, для мене найголовніше, щоб замовник був задоволений і повернувся до нас у студію з новими ідеями та побажаннями». 


Незважаючи на те, що мистецтво різьблення по дереву має багатовікову історію, цей вид декоративного мистецтва чудово поєднується із сучасними стилями та напрямками. Тим більше, нові тенденції у дизайні інтер'єру змушують різьблені дерев'яні вироби сяяти по-новому, залишаючись такими ж розкішними та величними, як у королівських палацах XVIII століття. «Сучасні напрямки чудово поєднуються з класичними творами. – впевнений майстер – Саме акцент з різьбленого дерева в сучасному інтер'єрі завжди привертає до себе увагу. nbsp;

Різні вироби з дерева на індивідуальне замовлення обов'язково стануть родзинкою будь-якого інтер'єру. Тим більше, коли в будинку є художній виріб, виконаний безпосередньо руками майстра. це вже не просто предмет інтер'єру, а – статусна річ, яку гідно оцінять.  Майстри студії ЗМІ виготовляють на замовлення не просто елементи декору, а справжні витвори мистецтва. 


Онлайн галерея Робота в студії ОМИ Оформити замовлення Громадська організація «ОМИ»

Новини студії ОМІ

Подарунок талановитим дітям від талановитих дорослих.
Великий «Плюшевий ведмідь» прикрасив двір Будинку дитячої творчості на лівому березі Кам'янського. Новий арт-об'єкт – спільний подарунок і...
Майстри студії «ОМІ» виготовляють упаковку для перевезення скульптур, картин, бутафорій
Майстри студії «ОМІ», відгукуючись на запити клієнтів, налагодили новий напрямок діяльності – виготовлення упаковки для перевезення...
Студія «ОМІ» виготовила 1500 ароматизованих гіпсових статуеток собачок
Майстри студії «ОМІ» регулярно підвищують свою кваліфікацію, вивчають світовий досвід та освоюють нові технології. Так, до сучасного бренд...
Студія реставрації «ОМІ»: Ми раді запропонувати послуги з реставрації керамічних барельєфів, статуеток та посуду на замовлення.
Майстерня реставраторів студії «ОМІ» знову виявила свою майстерність, відреставровавши цінну барельєфну статуетку та підтвердивши свій ста...
Муляжі, створені майстрами студії «ОМІ», викликають гаму відчуттів
На початку грудня 2015 року до майстрів студії «ОМІ» звернулася компанія «На замку», яка займається організацією квестів у реа...

НАШІ КОНТАКТИ

Україна м. Дніпро м. Київ м. Одеса м. Львів
Email: [email protected]
Сайт: www.omi.net.ua
Замовлення і консультація по телефону.

  (067) 302 45 91    (096) 478 19 89 
  (063) 656 24 95    (099) 965 60 17