RU | UA | EN
Студія об'єднаних майстрів мистецтва України
СТУДІЯ МАЙСТРІВ
Країна: Україна
м. Київ, Одеса, Дніпро, Львів
Email: [email protected]
Ти можеш врятувати життя
 

Майстри «ОМІ» увічнюють пам'ять героїв України

Герої не вмирають, вони продовжують жити в наших серцях. Тому дуже важливо зберегти пам'ять про тих, хто ціною свого життя захищав мир та спокій мільйонів українців. На жаль, війна, яка розв'язалася на сході України, забрала тисячі життів наших захисників і продовжує ламати долі людей. Але ми віримо, що війна незабаром закінчиться, в Україні нарешті запанує мир і порядок, а за перемогу ми будемо вічно вдячні українським воїнам. 

Майстерня студії «ОМІ» виробляє виготовлення пам'ятників та меморіальних комплексів для героїв АТО та загиблих при виконанні службових обов'язків. Для ветеранів АТО та їхніх родичів діє знижка за карткою "Українці разом".
У різних куточках України вже встановлено виконання нашими майстрами меморіальні дошки, пам'ятники, скульптури добровольців та бюсти визначних людей. У цьому ви можете переконатися самі, прогулюючись Києвом в районі станції метро "Шулявська". ви побачите пам'ятник добровольцю Мирославу Думці, позивний Миротворець, який героїчно загинув на сході України.

Велична скульптура добровольцю була виконана на замовлення компанією «ОМІ». Пам'ятник відлитий із бронзи, встановлений на гранітний постамент, і вражає своїм деталуванням. Також, майстри студії «ОМІ» виготовили на замовлення меморіальний комплекс воїнам АТО «Вічна пам'ять синам твоїм, Україна» у місті Тальне Черкаської області. Меморіал, створений із пісковика, за змістовим навантаженням відображає сучасну історію України, коли тисячі українських чоловіків захищають цілісність країни. Зберегти пам'ять про видатну людину можна також встановивши меморіальну дошку, виконану на індивідуальне замовлення.

Так, наприклад, майстри «ОМІ» створили меморіальну дошку Герою України, ліквідатору аварії на ЧАЕС Лелеченку Олександру Григоровичу. Меморіальна дошка, виготовлена ​​за ексклюзивним ескізом на замовлення, має об'ємний портрет героя. Виріб виконаний із пластику та покритий напиленням бронзи. На даний момент, дошка встановлена ​​безпосередньо на одній із будівель атомної електростанції. 


Зберегти пам'ять про героїв, розповісти про їхні подвиги нащадкам. це наше головне завдання. Зробити це можна різними способами, але увічнити пам'ять про людину, створивши на його честь пам'ятник або меморіал. це найдовговічніший і найнадійніший варіант.

Студія «ОМІ» вже виготовляла меморіальний комплекс героям України та солдатам-добровольцям, пам'ятники видатним та відомим людям, меморіальні дошки та скульптури пожежникам, співробітникам МВС та служби безпеки, які загинули під час виконання службових обов'язків. 

Дослідними руками майстрів студії «ОМІ» створитися не просто гранітні пам'ятники, а справжні витвори мистецтва, які вражають своєю красою та змістом. Тематичні меморіальні проекти можуть бути як військової тематики, так і стосуватися інших служб, таких як, наприклад, ДСНС або швидка допомога.

Підхід до кожного проекту є суто індивідуальним.  Меморіальні дошки учасникам АТО на замовлення, пам'ятники українським воїнам за індивідуальними ескізами, ексклюзивні надгробки та пам'ятники на могилу загиблим в АТО, погруддя та скульптури відомих людей – компанія «ОМІ» підходить до кожного замовлення з особливим трепетом та увагою.

Всі вироби виготовляються з матеріалів, які добре зберігаються в місцевих погодних умовах – це метал, камінь або поліефірна смола, яка завдяки тонуванню може набути вигляду будь-якого матеріалу. 


Онлайн галерея Робота в студії ОМИ Оформити замовлення Громадська організація «ОМИ»

Новини студії ОМІ

Mural Fest Dnipro - Фантазії студії «ОМІ» продовжують реалізовуватись у Дніпрі
Ще один мурав за ескізами художників студії «ОМІ» реалізований у Дніпрі в рамках другого фестивалю стріт-арту "Mural Fest"....
Об'ємна реклама: нестандартний та творчий підхід майстрів студії «ОМІ»
Нестандартний підхід до реклами– це запорука успішного просування товару чи послуги. Але серед різноманітності сучасних рекламних інструментів с...
Студія "ОМІ" Представляє об'ємну рекламу на замовлення для Косметології.
У світі краси кожна деталь має значення, кожен елемент - частина великої картинки привабливості та стилю. Студія "ОМІ" пропонує унікальні по...
Подарунок талановитим дітям від талановитих дорослих.
Великий «Плюшевий ведмідь» прикрасив двір Будинку дитячої творчості на лівому березі Кам'янського. Новий арт-об'єкт – спільний подарунок і...
Мережа магазинів «Цитрус» стала клієнтами студії «ОМІ»
Літні швидкоплинні місяці позначилися поруч таких же експрес-замовлень. Так, одними із замовників виступили співробітники мережі магазинів «Цитр...

НАШІ КОНТАКТИ

Україна м. Дніпро м. Київ м. Одеса м. Львів
Email: [email protected]
Сайт: www.omi.net.ua
Замовлення і консультація по телефону.

  (067) 302 45 91    (096) 478 19 89 
  (063) 656 24 95    (099) 965 60 17