RU | UA | EN
Студія об'єднаних майстрів мистецтва України
СТУДІЯ МАЙСТРІВ
Країна: Україна
м. Київ, Одеса, Дніпро, Львів
Email: [email protected]
Ти можеш врятувати життя
 

Скульптурна майстерня студії "ОМІ" займається виробництвом скульптури на замовлення.

Скульптурна майстерня студії “ОМІ” займається виробництвом скульптури на замовлення. Скульптура на замовлення це процес створення індивідуальної скульптури на замовлення конкретного замовника.

Це може бути скульптура людини, тварини, предмета або абстрактної форми, яку замовник хоче створити у своїх власних цілях.

Процес створення скульптури на замовлення в студії «ОМІ» зазвичай починається з консультації між замовником та художником-скульптором, який створюватиме скульптуру.

На цьому етапі замовник зазвичай обговорює свої ідеї та вимоги, які він хоче втілити у скульптурі, а художник пропонує свої рекомендації та концепти.

Після того, як концепція була затверджена, художник створює ескізи та 3D-моделі, які відображають, як виглядатиме остаточний продукт. Замовник може внести зміни та доповнення, якщо необхідно, щоб переконатися, що скульптура відповідає його очікуванням.

Після того, як остаточний дизайн був затверджений, художник приступає до роботи над скульптурою. Вона може бути виконана з різних матеріалів, таких як гіпс, nbsp; камінь, метал, бронза, дерево або пластик, залежно від бажаного ефекту.

Створення скульптури зазвичай займає багато часу і вимагає майстерності та досвіду, щоб створити високоякісний та привабливий продукт.


Після того, як скульптура створена та готова у майстернях студії ОМІ, вона може бути доставлена ​​замовнику або встановлена ​​на місці, яке замовник надає.

Скульптура на замовлення може бути чудовим доповненням до будь-якого інтер'єру, а також вона може служити як пам'ятник, пам'ятна дошка або інша форма пам'ятника.

Для оформлення замовлення на виготовлення скульптури ви можете звернутися за будь-яким із зазначених номерів на нашому сайті.

>

Онлайн галерея Робота в студії ОМИ Оформити замовлення Громадська організація «ОМИ»

Новини студії ОМІ

Виробництво арт-об'єктів на замовлення Маріупольського парку.
Минулий, 2021 рік видався досить продуктивним для Студії «ОМІ». Нашій команді вдалося реалізувати велику кількість нестандартних та унікал...
Бронзове погруддя Заслуженому металургу України Володимиру Бойку відлили у майстернях студії «ОМІ»
Майстра студії «ОМІ» створили бюст беззмінному понад 22 роки екс-директору Маріупольського металургійного комбінату ім. Ілліча, Почесного...
Індивідуальні пам'ятники, створені з любов'ю та професіоналізмом
Студія «ОМІ», провідний виробник пам'ятників та меморіальних виробів, рада запропонувати свої послуги зі створення та встановлення індивід...
Виготовлення меморіальних бюстів. Студія «ОМІ» виготовила погруддя відомого українського політика
Скульптурні портрети – як вид мистецтва популярний і донині, тому майстри студії «ОМІ» регулярно виконують замовлення з виробництва...
У Кам'янському відкрито Алею закоханих.
9 липня 2016 року в Кам'янському (Дніпродзержинськ) за святкування Дня сім'ї в центральному парку культури та відпочинку відбулося урочисте відкриття...

НАШІ КОНТАКТИ

Україна м. Дніпро м. Київ м. Одеса м. Львів
Email: [email protected]
Сайт: www.omi.net.ua
Замовлення і консультація по телефону.

  (067) 302 45 91    (096) 478 19 89 
  (063) 656 24 95    (099) 965 60 17