RU | UA | EN
Студія об'єднаних майстрів мистецтва України
СТУДІЯ МАЙСТРІВ
Країна: Україна
м. Київ, Одеса, Дніпро, Львів
Email: [email protected]
Ти можеш врятувати життя
 

Вічні пам'ятники, вічна пам'ять: Студія «ОМІ» – Ваше джерело гідного увічнення на цвинтарі.

Майстра студії «ОМІ» – експерти у створенні величних та сяючих пам'яток, які вічно збережуть пам'ять про ваших близьких. Ми з гордістю повідомляємо, що нещодавно встановили меморіальний пам'ятний комплекс із бронзовим бюстом на цвинтарі, присвячений пам'яті заслуженого працівника сільського господарства України, який залишив свій незабутній слід у серцях багатьох.
Ми підходимо до кожного проекту з любов'ю, турботою та професіоналізмом, щоб створити пам'ятники, які відображають велич та унікальність кожної людини. Наша команда талановитих художників та майстрів каменю працює з найякіснішими матеріалами, у тому числі гранітом та бронзою, щоб наголосити на важливості та неповторності кожної пам'ятної структури.

Ми дбаємо про кожну деталь, починаючи від початкового проектування і закінчуючи установкою на цвинтарі. Кожен пам'ятник стає прекрасним втіленням нашої уваги до дрібниць та прагнення до досконалості.
Ми віримо, що пам'ятник повинен відображати індивідуальність людини, її захоплення, інтереси та важливі події її життя. Наша команда художників створює унікальні дизайни, які змушують пам'ятник оживати в історіях та спогадах.
Граніт та бронза – це символи вічності, які чудово переносять випробування часу. Ми вибираємо лише найміцніші та якісні матеріали, щоб забезпечити довговічність кожному пам'ятнику.

Ми цінуємо вашу думку і ваше сприйняття. Ваші побажання та переваги є основою для наших творчих ідей. Спільно ми створимо пам'ятник, який буде говорити про любов і повагу до пам'яті.
Студія «ОМІ» не тільки створює меморіальні комплекси, а й займається виготовленням пам'ятників, меморіалів та бюстів на могилу на ваше замовлення. Ми гарантуємо високу якість, естетичну привабливість та справедливу ціну.

Якщо ви хочете вшанувати пам'ять своїх близьких чудовою пам'яткою, яка стане свідченням вашої любові і турботи, звертайтеся до Студії «ОМІ». Ми готові втілити ваше бачення в реальність і створити пам'ятник, який буде говорити про вічну пам'ять.
Зв'яжіться з нами прямо зараз, щоб обговорити ваші ідеї та розпочати роботу над пам'ятником, який буде гордістю ваших майбутніх поколінь.


Онлайн галерея Робота в студії ОМИ Оформити замовлення Громадська організація «ОМИ»

Новини студії ОМІ

Погруддя на замовлення
Виготовлення бюстів по фото або з моделі на замовлення в студії «ОМІ» - це гарантія того, що кінцевий результат виробу порадує вас естетик...
Студія «ОМІ» вразила світ рекламної косметики на InterCHARM-Україна з об'ємними виробами "Billou" та "Gel Jelly"
Наприкінці вересня InterCHARM-Україна стала свідком революції у світі рекламної косметики завдяки студії «ОМІ». Їх нові твори, «Bill...
Готична скульптура та цвинтарна архітектура від майстрів студії «ОМІ»
Назавжди прощаючись зі своїми близькими і рідними, багато хто з нас хоче віддати останню данину повагу, висловити свою любов до покійного за допомогою...
Майстри студії «ОМІ» виготовили нагороди для тренерів ФК «Шахтар»
Однією з головних подій цієї осені для всіх уболівальників футболу став матч Ліги чемпіонів Шахтар – Реал Мадрид у м.Львові. Напередодні матчу д...
Майстри студії «ОМІ» пошили костюми для виступу переможцям телешоу «Майданс-3»
Майстра студії «ОМІ» пошили костюми для учасників криворізької команди всеукраїнського танцювального шоу «Майданс-3». &laqu...

НАШІ КОНТАКТИ

Україна м. Дніпро м. Київ м. Одеса м. Львів
Email: [email protected]
Сайт: www.omi.net.ua
Замовлення і консультація по телефону.

  (067) 302 45 91    (096) 478 19 89 
  (063) 656 24 95    (099) 965 60 17