RU | UA | EN
Студія об'єднаних майстрів мистецтва України
СТУДІЯ МАЙСТРІВ
Країна: Україна
м. Київ, Одеса, Дніпро, Львів
Email: [email protected]
Ти можеш врятувати життя
 

Майстри «ОМІ» створюють художні фонтани

Фонтан – це чарівне видовище, адже за тим, як тече вода, можна спостерігати нескінченно. Будь-яке водне джерело дарує чудове відчуття свіжості та свободи, створює навколо себе атмосферу безтурботності та заспокоює споглядача.

Тому, не дивно, що людство, здавна використовує фонтани в декоративних цілях, вносячи різноманітність у пейзаж.  Тим більше такі джерела ефективні та функціональні, адже вони дозволяють охолодити та освіжити повітря.

Виготовлення художніх фонтанів на замовлення – це один із напрямків роботи майстрів студії «ОМІ». Завдяки тому, що в компанії «ОМІ» працює велика команда творчих людей, ми маємо можливість виконати роботу будь-якої складності в будь-якому архітектурному стилі, аж до багато декорованої споруди, що включає скульптуру. 

< /p>

Фахівці «ОМІ» продумують все до дрібниць при створенні ескізу майбутнього фонтану. Враховуючи навколишню архітектуру та ландшафтний дизайн, фонтан має стати домінантою в навколишньому пейзажі. При створенні ексклюзивних фонтанів на замовлення майстра «ОМІ» використовують перевірені матеріали, такі як мармур, граніт, бронзу або поліефірну смолу.

А використання декоративного ліплення і скульптур перетворює звичайне джерело на художній фонтан, який стає чудовою прикрасою саду або парку. Наші скульптори створюють тематичні статуї та фігури для фонтанів, які в поєднанні з блиском води, що рухається, немов оживають.  

>

Компанія «ОМІ» надає повний спектр послуг зі створення ексклюзивних фонтанів від проектування до реалізації проекту та підключення перевіреного обладнання.

В результаті замовник отримує готову роботу, якою потрібно буде тільки милуватися. Інтер'єрні фонтани, фонтани в торгово-розважальних центрах, паркові фонтани на замовлення, ексклюзивні садові фонтани – ndash; перед майстрами «ОМІ» немає нездійсненних завдань. 

Студія «ОМІ» гарантує якість виконаної роботи, адже все до чого торкається рука нашого майстра ставати неповторним витвором мистецтва, який радуватиме око довгі роки. 


Онлайн галерея Робота в студії ОМИ Оформити замовлення Громадська організація «ОМИ»

Новини студії ОМІ

Бронзова меморіальна дошка на честь учасника війни Росії проти України
Виробництво меморіальних дощок військовим на замовлення в студії «ОМІ» - це індивідуальний підхід та розробка макета з урахуванням усіх де...
Студія «ОМІ» створює візитні картки міст та підприємств
Перше що ми зустрічаємо на своєму шляху в'їжджаючи в незнайоме місто це в'їзний знак. Свого роду це візитна картка населеного пункту. Адже, крім назви...
Майстри студії «ОМІ» виготовляють упаковку для перевезення скульптур, картин, бутафорій
Майстри студії «ОМІ», відгукуючись на запити клієнтів, налагодили новий напрямок діяльності – виготовлення упаковки для перевезення...
Новорічні арт-об'єкти з пінопласту та пластику на замовлення.
Зовсім скоро світ зануриться в передноворічну суєту. Дорослі та діти з нетерпінням чекають на це свято, адже саме з ним пов'язані найтепліші та найпри...
Студія "ОМІ" Представляє об'ємну рекламу на замовлення для Косметології.
У світі краси кожна деталь має значення, кожен елемент - частина великої картинки привабливості та стилю. Студія "ОМІ" пропонує унікальні по...

НАШІ КОНТАКТИ

Україна м. Дніпро м. Київ м. Одеса м. Львів
Email: [email protected]
Сайт: www.omi.net.ua
Замовлення і консультація по телефону.

  (067) 302 45 91    (096) 478 19 89 
  (063) 656 24 95    (099) 965 60 17