RU | UA | EN
Студія об'єднаних майстрів мистецтва України
СТУДІЯ МАЙСТРІВ
Країна: Україна
м. Київ, Одеса, Дніпро, Львів
Email: [email protected]
Ти можеш врятувати життя
 

Новий тренд – озеленення торгових центрів

Сьогодні торгові центри значно розширили сферу послуг. Відвідувачі приходять у торгові центри не лише за покупками, а й провести дозвілля із сім'єю та друзями. Тому дуже важливо приділити увагу оформленню громадського місця, адже прибуток безпосередньо залежить від того, наскільки відвідувачам приємно перебувати у торговому центрі.

Використання живої рослинності та квітів в оформленні торгових площ значно підвищують лояльність відвідувачів. Це доведений факт, адже людина почувається вільно та невимушено там, де є зелені насадження. 


Студія «ОМІ» пропонує послугу з виготовлення кашпо, вазонів та амфор на замовлення. Вироби, призначені для живих рослин, можуть бути як окремим елементом декору, так і доповненням до інтер'єрної клумби. Різноманітність матеріалів, які використовують майстри «ОМІ» у своїй роботі, дозволяють виготовляти вазони та кашпо з бетону, каменю, металу, поліефірної смоли, з кованими та різьбленими елементами.

Також, компанія «ОМІ» пропонує виготовлення на замовлення вазонів нестандартних розмірів та форм, що дозволяє використовувати озеленення як інструмент зонування простору. Такі методи зонування та декорування чудово підходять для офісів, бізнес-центрів, готельних комплексів, готелів, торгових та розважальних центрів, терас, ресторанів та кафе.

Майстра «ОМІ» підходять до кожного замовлення індивідуально, створюючи вазони, амфори та кашпо. виходячи зі стилю інтер'єру та бажаного клієнтом результату. 

Студія «ОМІ» пропонує виготовлення нестандартних та ексклюзивних вазонів, кашпо та амфори, квіткові горщики та кашпо, кашпо та чаші, вази кашпо, горщики та вазони, кашпо з 3D-пластику, пластикові горщики та кашпо, горщики та кашпо XXL, світяться кашпо, керамічні горщики та кашпо , глиняні квіткові горщики, балконні ящики та кашпо, підвісні кашпо.

Малі архітектурні форми. Наше завдання створити вироби, які виділятимуться серед тисяч інших, щоб привертати увагу і створювати неповторну атмосферу. Компанія «ОМІ» надає доставку готових виробів як по Києву, так і по всіх містах України.


Онлайн галерея Робота в студії ОМИ Оформити замовлення Громадська організація «ОМИ»

Новини студії ОМІ

Вишукані пам'ятники на могилу: Замовте елітні надгробки із граніту та мармуру у студії «ОМІ»
Студія ОМІ пропонує унікальні та вишукані пам'ятники на могилу, які зберігатимуть пам'ять про ваших близьких та коханих назавжди. Ми спеціалізуємося н...
«Райське дерево» – незвичайний арт-об'єкт від майстрів студії «ОМІ»
На замовлення відділу продажів ЖК «Paradise Avenue» майстри студії «ОМІ» створили та встановили на території житлового комплек...
Майстри студії «ОМІ» створили новий арт-об'єкт, скульптура волан для бадмінтону зі склопластику для «Федерації бадмінтону України»
Сучасні арт-об'єкт, більше трьох метрів у висоту, з'явився в Києві і був створений майстрами студії «ОМІ» із склопластику у вигляді волана...
Майстер студії «ОМІ» Вантажівка БФ Ріната Ахметова виготовлена ​​за 8 днів за норми – 2 тижні
Одним із замовників студії «ОМІ» став колектив благодійного фонду Ріната Ахметова, котрий замовив подарунок для засновника фонду. Майстера...
У Львові встановлено копію знаменитої П'єти Мікеланджело
Минуло два роки, як у студію «ОМІ» надійшло замовлення на виготовлення копії знаменитої П'єти Мікеланджело. Як зазначив арт-керівник студі...

НАШІ КОНТАКТИ

Україна м. Дніпро м. Київ м. Одеса м. Львів
Email: [email protected]
Сайт: www.omi.net.ua
Замовлення і консультація по телефону.

  (067) 302 45 91    (096) 478 19 89 
  (063) 656 24 95    (099) 965 60 17