RU | UA | EN
Студія об'єднаних майстрів мистецтва України
СТУДІЯ МАЙСТРІВ
Країна: Україна
м. Київ, Одеса, Дніпро, Львів
Email: [email protected]
Ти можеш врятувати життя
 

Студія «ОМІ» виготовляє металеві вироби на замовлення.

Штучні та синтетичні матеріали вже не цікавлять сучасну людину, вона прагне до всього природного і натурального. Ця тенденція пояснює моду, що знову спалахнула, на ковані вироби. Природний та природний матеріал – метал чудово піддається обробці та здатний служити людині століттями. А багато ковалі впевнені, що метал має душу, тому зі шматка заліза їм вдається створити справжній витвір мистецтва.

Майстра студії «ОМІ» чудово володіють технологією кування металу. Незважаючи на давню історію цієї технології, процес обробки металу досить трудомісткий, потребує великого досвіду та майстерності. Тому, в умілих руках ковалів студії «ОМІ» метал перетворюється на чудові вироби. 

Компанія «ОМІ» пропонує виготовлення виробів з металу будь-якої складності, від промислових металоконструкцій до ексклюзивного художнього кування.

Одним із провідних напрямків діяльності компанії «ОМІ» є виробництво художніх кованих виробів на замовлення. Ковані огорожі, хвіртки, ворота, ковані віконні грати та козирки, ковані металеві сходи, ковані лавки та урни – вироби з металу дозволяють функціонально та зі смаком оформити простори житлового та громадського призначення.

Саме художнє кування об'єднує в собі витончені вигини і міцність металу. Компанія «ОМІ» пропонує створення ексклюзивних кованих виробів за індивідуальними ескізами замовника. Так, наприклад, ковані ворота будинку можна оформити фамільним гербом або ініціалами, а ковані сходи в ресторані прикрасити логотипом закладу. Ковалі «ОМІ» підходять до кожного замовлення з художньою фантазією, що дозволяє створювати унікальні вироби.

Також, компанія «ОМІ» пропонує виготовлення металевих скульптур. Це ще один напрямок виробництва художніх виробів з металу, адже цей матеріал дозволяє створювати форми будь-якої складності. Майстри «ОМІ» пропонують виготовлення декоративних металевих скульптур будь-якої тематики та складності.

Використовуючи різні технології, наші фахівці втілять у металі будь-яку фантазію замовника, будь то казковий персонаж або абстрактний образ. Декоративні вироби із металу чудово доповнюють як інтер'єри, так і екстер'єри. Металеві скульптури можуть бути різних форм та розмірів, що дозволяє оформити будь-яку площу.

 

Крім, художнього кування, компанія «ОМІ» виготовляє технологічні вироби з металу на замовлення: металеві конструкції, ангари, сцени, будівельні риштування та інші вироби.

Ковалі студії «ОМІ» працюють у київській, дніпропетровській та одеській області, але замовити доставку готових виробів можна по всій території України.


Онлайн галерея Робота в студії ОМИ Оформити замовлення Громадська організація «ОМИ»

Новини студії ОМІ

Студія ОМІ: Ваш партнер у творчості для оформлення торгових вітрин!
Сучасні торгові вітрини – це не тільки місце для виставки товарів, а й справжній витвір мистецтва, здатний привернути увагу перехожих та потенці...
У Кропивницькому 17 грудня відкрито меморіальну дошку для Героя: Віктор Шарій.
Сьогодні 17 грудня у Кропивницькому відкрили меморіальну дошку на честь Віктора Шарого, бійця Української добровольчої армії. Знак поваги встановлений...
Студія «ОМІ» & Edelburg Development: архітектурний макет дозволить збільшити продаж квартир у житловому комплексі, що будується.
Будівельна компанія з іноземними інвестиціями Edelburg Development, що вперше вийшла на будівельний ринок України, замовила в студії «ОМІ»...
Майстри студії «ОМІ» створили біло-зелену
Навесні 2015 року в студію «ОМІ» звернулися представники мережі АЗС «КЛО»: керівництвом компанії було прийнято рішення про роз...
Виробництво скульптурних ескізів для тиражування
У команді майстрів студії «ОМІ» працюють талановиті скульптори, які завжди готові поділитися своїм творчим баченням із широкою аудиторією....

НАШІ КОНТАКТИ

Україна м. Дніпро м. Київ м. Одеса м. Львів
Email: [email protected]
Сайт: www.omi.net.ua
Замовлення і консультація по телефону.

  (067) 302 45 91    (096) 478 19 89 
  (063) 656 24 95    (099) 965 60 17