RU | UA | EN
Студія об'єднаних майстрів мистецтва України
СТУДІЯ МАЙСТРІВ
Країна: Україна
м. Київ, Одеса, Дніпро, Львів
Email: [email protected]
Ти можеш врятувати життя
 

Виробництво елітних пам'яток на могилу, ритуальні скульптури, ексклюзивні пам'ятники, статуї, скульптури ангелів, бюсти, склепи на замовлення.

Скульптурні пам'ятники на могилу – це символ земного втілення людини, яка залишила світ живих людей. Скульптурні пам'ятники, надгробки виступають провідниками для рідних людей, біля них можна згадати приємні моменти, поспілкуватися, розповісти про свої справи.

Скульптурна майстерня студії «ОМІ»виготовляє елітні пам'ятники на могилу, ритуальні скульптури, ексклюзивні пам'ятники, статуї, скульптури ангелів, бюсти, склепи з бетону, граніту, мармуру, бронзи, чавуну, пластику, на замовлення.

Оформлення замовлення на виготовлення пам'ятника на могилу можна виконати у різний спосіб: по одному з телефонів на нашому сайті, або відвідати наш офіс. Щоб замовити скульптурну композицію на могилу, необхідно:
· На першому етапі визначитися з бюджетом – на яку суму замовник розраховує замовити пам'ятник.
· Визначити з якого матеріалу буде пам'ятник – бетон, камінь, метал, пластик. Вибрати колір матеріалу. Який пам'ятник, розміри, одинарний, подвійний, тощо. Визначитись із візуальним оформленням, погодити гравіювання, слова. Розробити та погоджується ескізи 3D-модель або скульптурну композицію із пластиліну.
Для прикладу можна переглянути фото готових робіт на нашому сайті.

Компанія «ОМІ» може виготовити пам'ятники з будь-яких матеріалів, бетону, каменю, металу, пластику, за ескізами та нарисами замовника. До створення майбутнього пам'ятника на могилу компанія «ОМІ» надаємо можливість редагувати макет майбутньої скульптурної композиції для внесення правок та попереднього узгодження.

Виготовлення скульптурної пам'ятки на могилу "під ключ" має попит у замовників, які бажають у мінімальні терміни отримати потрібний результат щодо облаштування місця поховання.
Основна перевага послуги «під ключ» - замовник отримує повний комплекс послуг у встановлений термін з подальшим авторським наглядом.


Онлайн галерея Робота в студії ОМИ Оформити замовлення Громадська організація «ОМИ»

Новини студії ОМІ

Нагородні статуетки на замовлення, статуетки у вигляді жесту Peace
Статуетки у вигляді жесту «Peace» розробили та виготовили у студії «ОМІ» на замовлення. Майстрам «ОМІ» вдалося пов...
Майстри студії ЗМІ виготовили рекламну об'ємну фігуру для компанії Шабська ферма
Черговим замовником студії «ОМІ» стала екокомпанія «Шабська ферма», одним із напрямків діяльності якої є сироваріння. Кері...
Майстри студії «ОМІ» створили фігуру Eldorado robot
У жовтні 2015 року напередодні відкриття нового супермаркету техніки «Ельдорадо» у м. Києві майстри студії «ОМІ» завершили вті...
Студія «ОМІ» створила скульптуру Боб Снейла
Відомий в Україні бренд корисних солодощів«Bob Snail» став клієнтом студії «ОМІ». Скульптуру равлика, що вже полюбився, на ім'...
Виробництво елітних пам'яток на могилу, ритуальні скульптури, ексклюзивні пам'ятники, статуї, скульптури ангелів, бюсти, склепи на замовлення.
Скульптурні пам'ятники на могилу – це символ земного втілення людини, яка залишила світ живих людей. Скульптурні пам'ятники, надгробки виступают...

НАШІ КОНТАКТИ

Україна м. Дніпро м. Київ м. Одеса м. Львів
Email: [email protected]
Сайт: www.omi.net.ua
Замовлення і консультація по телефону.

  (067) 302 45 91    (096) 478 19 89 
  (063) 656 24 95    (099) 965 60 17