RU | UA | EN
Студія об'єднаних майстрів мистецтва України
СТУДІЯ МАЙСТРІВ
Країна: Україна
м. Київ, Одеса, Дніпро, Львів
Email: [email protected]
Ти можеш врятувати життя
 

Студія «ОМІ» творить дива, відновлюючи розбиту статуетку на замовлення!

Чудові витвори мистецтва завжди були не тільки джерелом натхнення, але і свого роду вікном в історію і культуру нашого світу. Однак, часом неминучі випадки, коли цінні статуетки та скульптури можуть стати жертвами часу або нещасних випадків, які зазнали пошкоджень.
Саме в таких моментах порятунок для цінного мистецтва знаходиться в надійних руках студії «ОМІ». Наша студія спеціалізується на майстерні реставрації статуеток та скульптур з невичерпною пристрастю до відновлення та збереження культурної спадщини.
Що робити, якщо улюблену статуетку розбито?

Картини та статуетки є не тільки елементами прикраси інтер'єру, але й відображенням нашої душі. Їхня втрата або пошкодження може бути трагічним моментом, особливо якщо йдеться про спадкові цінності або подарунки, наділені емоційною цінністю.
У таких випадках студія «ОМІ» стає справжнім порятунком. Наш досвідчений та талановитий колектив майстрів вміє бачити красу навіть у розбитих та пошкоджених витворах мистецтва. Ми поєднуємо професіоналізм, ретельність та творчість для відновлення статуеток у їхній первозданній красі.

Студія «ОМІ» - це команда досвідчених реставраторів, які мають глибоке знання мистецтва та процесів реставрації. Наша студія оснащена сучасним обладнанням та використовує передові технології для відновлення творів мистецтва.
Ми пишаємось нашими успішними проектами з реставрації різних стилів та епох мистецтва. Кожне замовлення для нас унікальне, і ми завжди прагнемо підходити до нього з індивідуальним підходом та максимальною відповідальністю.

Незалежно від того, наскільки складно пошкодження вашої статуетки, звернувшись до студії «ОМІ», ви можете бути впевнені, що витвір мистецтва отримає друге життя.

Ми пропонуємо широкий спектр послуг з реставрації, включаючи:

  • З'єднання розбитих частин скульптури без видимих ​​слідів втручання;
  • Відновлення втрачених елементів та деталей;
  • Очищення та видалення слідів часу з поверхні твору;
  • Відновлення фарб та текстур.

Замовивши реставрацію у студії «ОМІ», ви отримаєте не тільки мистецтво та якість найвищого рівня, а й впевненість у тому, що ваша статуетка буде збережена для майбутніх поколінь.

Якщо ви зацікавлені в реставрації своєї статуетки або хочете дізнатися більше про наші послуги, будь ласка, зв'яжіться з нами по телефону або напишіть на електронну пошту. Наші фахівці з радістю проконсультують вас і допоможуть відновити мистецтво, пожвавивши його колишню красу та велич.
Студія «ОМІ» - ми творимо чудеса відновлення мистецтва!


Онлайн галерея Робота в студії ОМИ Оформити замовлення Громадська організація «ОМИ»

Новини студії ОМІ

Інноваційні вуличні меблі із пластику для вашого комфорту.
Студія «ОМІ» представляє інноваційні рішення в області вуличних меблів, створюючи комфортні та стильні простори для відпочинку. Вони спеці...
У Львові встановлено копію знаменитої П'єти Мікеланджело
Минуло два роки, як у студію «ОМІ» надійшло замовлення на виготовлення копії знаменитої П'єти Мікеланджело. Як зазначив арт-керівник студі...
З турботою про природу: студія «ОМІ» подарувала дерева Кам'янському
З турботою про навколишнє середовище, майстри студії «ОМІ» не забувають зробити свій внесок у покращення екології України. На цей раз кома...
Вуличні меблі зі склопластику
Вуличні меблі зі склопластику: надійно та сучасно   Студія «ОМІ», працюючи багато років у напрямку створення рекламних і деко...
Шаржева статуетка «Перепливлий Ла-Манш» від майстрів мистецтв України
Шаржеві статуетки від майстрів мистецтв України. В черговий раз скульптори студії «ОМІ» радують своїх клієнтів унікальними статуетками у в...

НАШІ КОНТАКТИ

Україна м. Дніпро м. Київ м. Одеса м. Львів
Email: [email protected]
Сайт: www.omi.net.ua
Замовлення і консультація по телефону.

  (067) 302 45 91    (096) 478 19 89 
  (063) 656 24 95    (099) 965 60 17