RU | UA | EN
Студія об'єднаних майстрів мистецтва України
СТУДІЯ МАЙСТРІВ
Країна: Україна
м. Київ, Одеса, Дніпро, Львів
Email: [email protected]
Ти можеш врятувати життя
 

Сучасний козак Мамай: перший мурал у Кропивницькому створила суддя «ОМІ»

Величезне зображення козака Мамая, площею понад 300 квадратних метрів, прикрасило фасад сірої багатоповерхівки в Кропивницькому. Авторами муралу стали художники студії «ОМІ». 

Мурал Козак Мамай у Кропивницькому

Картини козака Мамая – це українська святиня, адже зображення цього українського лицаря з давніх-давен стояли в кожній хаті поряд з іконами.

Мурал Козак Мамай у Кропивницькому

На фасаді будівлі зображений козак Мамай у костюмі космонавта, що сидить на поверхні місяця – це сучасний Мамай, який залишається духовним захисником українського народу.

Мурал Козак Мамай у Кропивницькому

Образ космонавта обраний недарма, адже будинок, де створено зображення, знаходиться на вулиці Попова, де жили відомі космонавти. Ця робота особлива для художників студії «ОМІ» і тим, що це перший мурал у Кропивницькому. 

Мурал Козак Мамай у Кропивницькому

У розвинених країнах світу давно створюють мурали, щоб зробити сірі будинки цікавішими. Для нас цей об'єкт у Кропивницькому  - величезна відповідальність, тому що справжній мурал створюється тут уперше. - розповів художній керівник студії «ОМІ» Богдан Козаченко - Головне, щоб наша робота сподобалася місцевим жителям - це стане головною нагородою для нас.

Мурал Козак Мамай у Кропивницькому

Над створенням мурала працює команда молодих і креативних майстрів. Незважаючи на молодість, він досвідчені художники, які професійно працюють в будь-яких умовах.

Мурал Козак Мамай у Кропивницькому

Над гігантським зображенням козака Мамая працювали троє художників-муралістів з «Об'єднання майстрів мистецтв» України. Робота виконана якісними матеріалами, які є стійкими до факторів навколишнього середовища, тому зображення прослужить окрасою міста ще багато років. Масштаб зображення вражає, адже тільки на половину зображення було витрачено понад 35 літрів фасадних акрилових фарб. 

Мурал Козак Мамай у Кропивницькому

Створення міських муралів на фасадах будівель – провідний напрямок роботи художників студії «ОМІ». Компанія створює художній розпис стін як естетичного оформлення, так і розпис рекламного характеру.

Художники виконують весь спектр робіт: створення ескізу, підготовку роботи та виконання розпису. 


Онлайн галерея Робота в студії ОМИ Оформити замовлення Громадська організація «ОМИ»

Новини студії ОМІ

Майстри студії «ОМІ» виготовили ландшафтний макет Святої гори Афон.
Майстра студії «ОМІ» На замовлення Українського фонду культури, Української православної церкви Київського патріархату створили унікальний...
Малі архітектурні форми з творчим підходом майстрів «ОМІ»
Виготовлення малих архітектурних форм на замовлення – один з провідних напрямів діяльності компанії «ОМІ». Вироби виконання нашими м...
Гігантські гірськолижні шоломи: лижників вразила робота студії «ОМІ»
У цьому зимовому сезоні вже багато хто встиг побувати в «Буковелі». І звичайно ж багато хто бачив яскраву фотозону у вигляді двох гірськол...
Шаржева статуетка «Хід конем» подарункові статуетки на замовлення.
Студія «ОМІ» знає як зробити унікальний і незабутній подарунок і з радістю допоможе вам у цій нелегкій задачі. Статуетка «Хід конем&...
Майстри студії «ОМІ» створили об'ємну фігуру кухаря
У цього кухаря незвичайна доля. Спочатку майстри студії «ОМІ» створили об'ємну фігуру для кондитерської у м. Донецьку. Проте, з початком б...

НАШІ КОНТАКТИ

Україна м. Дніпро м. Київ м. Одеса м. Львів
Email: [email protected]
Сайт: www.omi.net.ua
Замовлення і консультація по телефону.

  (067) 302 45 91    (096) 478 19 89 
  (063) 656 24 95    (099) 965 60 17