RU | UA | EN
Студія об'єднаних майстрів мистецтва України
СТУДІЯ МАЙСТРІВ
Країна: Україна
м. Київ, Одеса, Дніпро, Львів
Email: [email protected]
Ти можеш врятувати життя
 

Скульптурна майстерня студії "ОМІ" займається виробництвом скульптури на замовлення.

Скульптурна майстерня студії “ОМІ” займається виробництвом скульптури на замовлення. Скульптура на замовлення це процес створення індивідуальної скульптури на замовлення конкретного замовника.

Це може бути скульптура людини, тварини, предмета або абстрактної форми, яку замовник хоче створити у своїх власних цілях.

Процес створення скульптури на замовлення в студії «ОМІ» зазвичай починається з консультації між замовником та художником-скульптором, який створюватиме скульптуру.

На цьому етапі замовник зазвичай обговорює свої ідеї та вимоги, які він хоче втілити у скульптурі, а художник пропонує свої рекомендації та концепти.

Після того, як концепція була затверджена, художник створює ескізи та 3D-моделі, які відображають, як виглядатиме остаточний продукт. Замовник може внести зміни та доповнення, якщо необхідно, щоб переконатися, що скульптура відповідає його очікуванням.

Після того, як остаточний дизайн був затверджений, художник приступає до роботи над скульптурою. Вона може бути виконана з різних матеріалів, таких як гіпс, nbsp; камінь, метал, бронза, дерево або пластик, залежно від бажаного ефекту.

Створення скульптури зазвичай займає багато часу і вимагає майстерності та досвіду, щоб створити високоякісний та привабливий продукт.


Після того, як скульптура створена та готова у майстернях студії ОМІ, вона може бути доставлена ​​замовнику або встановлена ​​на місці, яке замовник надає.

Скульптура на замовлення може бути чудовим доповненням до будь-якого інтер'єру, а також вона може служити як пам'ятник, пам'ятна дошка або інша форма пам'ятника.

Для оформлення замовлення на виготовлення скульптури ви можете звернутися за будь-яким із зазначених номерів на нашому сайті.

>

Онлайн галерея Робота в студії ОМИ Оформити замовлення Громадська організація «ОМИ»

Новини студії ОМІ

Студія «ОМІ» оголошує про старт кампанії з новорічного оформлення торгових центрів
Майстра студії «ОМІ» надають повний спектр послуг з оформлення вітрин, тематичних зон у супермаркетах та торгових центрах. Особливістю наш...
Майстри «ОМІ» увічнюють пам'ять героїв України
Герої не вмирають, вони продовжують жити в наших серцях. Тому дуже важливо зберегти пам'ять про тих, хто ціною свого життя захищав мир та спокій мільй...
Студія «ОМІ» & Pascale Martine Tayou: арт-інсталяція Sisyphus Fabrik
Майстра студії «ОМІ» втілили в життя ідею відомого камеруно-бельгійського художника Pascale Martine Tayou. Арт-інсталяція Sisyphus Fabrik...
Студія «ОМІ» виготовила нагородні статуетки для переможців Install Battle
Майстра студії «ОМІ» створили нагородні статуетки для переможців Чемпіонату України серед інсталяторів систем опалення та водопостачання &...
Ростова лялька – незамінний помічник на святі
Виробництво ростових ляльок на замовлення дозволяє створювати унікальну атмосферу заходу. Дитячі свята, корпоративи, фотосесії, міські заходи, промоак...

НАШІ КОНТАКТИ

Україна м. Дніпро м. Київ м. Одеса м. Львів
Email: [email protected]
Сайт: www.omi.net.ua
Замовлення і консультація по телефону.

  (067) 302 45 91    (096) 478 19 89 
  (063) 656 24 95    (099) 965 60 17